MIDA ME TEEME

Meie köögid pakuvad huvi mittestandartsete väikeste korterite omanikele kus on raske ära mahutada tavalisi köögimööbli komplekte.

Kapp – kupee peamine eelis seisneb selles, et teda on võimalik integreerida mis tahes ruumi. Kapp võib olla korpusega, sisseehitatud, ülaosaga või ilma.

Põhinõudeks kontorimööbli valmistamisel on funktsionaalsus ja praktilisus mõõduka hinna eest. Me pakume erikujulisi kontorilaudu ja -kappe…

PARIM ERITELLIMUSEL MÖÖBEL

Eritellimusel tehtud mööbel – see on individuaalne kombinatsioon funktsionaalsusest, stiilist ja kasutuskindlusest, mittestandartsed ja innovaatilised lahendused, mis aitavad teil efektiivselt ruumi kujundada oma kodus. See on parim valik neile, kes hindavad mugavust ja esitavad kõrgeid nõudmisi kvaliteedile.

Eritellimusel tehtud mööbel – see tähendab saab lisada vajalikud materjalid, seadmed ja mehanismid, mis teevad mööli kasutamise mugavaks.

Eritellimusel tehtud mööbel – saab kasutada laia valikut materjale erinevatelt tootjatelt erinevate hindadega, mis annavad võimaluse ka väiksema eelarvega soetada mööblit.

AADRESS & INFO

Arnatus Grupp OÜ
Reg. nr: 14855704
Eesti, Tallinn
Laki 14a/2, 10621
+ 372 555 72 598
info@arnatusmoobel.ee
ehitus@arnatusmoobel.ee
Swedpank: EE752200221072900700

Facebook

Töötamise ajad:

E-R : 10:00 – 18:00
L-P: Kokkuleppel