Kirbuturg

Tere tulemast Musta Kiisu Kirbukasse!

kissu4

 

 

 

Musta Kiisu Kirbukas on kõige suurem kirbuturg Tallinnas.

Musta Kiisu Kirbukas on stiilne iseteenindav Soome tüüpi kirbuturu pood.

Musta Kiisu Kirbukas see on suurepärane võimalus võtta mõistliku hinnaga riiul, stange,  müügiboks või müügiboks koos stangega ja müüa maha kõik, mida Te kodus enam ei vaja, aga kellegi jaoks on need asjad soodne ja nõutud leid!

Musta Kiisu Kirbukas on pood, kus võib soetada asju olematu hinna eest (meie hinnad algavad 10 sendist)

Musta Kiisu Kirbukas – kui rahalised võimalused on piiratud, aga tahaks soetada ilusaid ja huvitavaid asju, tulge meile poodlema!

Musta Kiisu Kirbukas – Te kolite? On jäänud üle palju nõusid, majatarbeid, riideid, muid asju? Tooge need meile, need leiavad kiiresti uue kodu! Meie ostjad on Teile tänulikud!

Musta Kiisu Kirbukas – Meil võib leida CD plaate,  DVD filme, raamatuid lastele ja täiskasvanutele, uusi ja kasutatud majatarbeid, käsitööd, naiste riideid, meeste riideid, laste riideid, mänguasju, bürootarbeid ja palju muud!

Musta Kiisu Kirbukas – Teie kodu vabaneb üleliigsetest asjadest  ja meie ostjad on Teile tänulikud! Ja Teie saate raha uute asjade ostuks!

Musta Kiisu Kirbukas – müüme Teie kauba ise ja pakume ostjatele iga päev uut ja huvitavat kaupa. Meile saab saata asju ka Omniva ja Smart Postiga.

 

 Olete oodatud nii ostma kui ka müüma!  Teie õige valik!

 

 

Design by Fashion, Makeup, Skin care