• Kolimisteenus era- ja äriklientidele:

    Pakume kõikehõlmavat kolimisteenust, mis on suunatud nii eraisikutele kui ka erineva suurusega ettevõtetele. Meie teenused katab laia valikut, alates kontorite, korterite ja büroode kolimisest kuni arhiivide ümberpaigutamiseni. Eriti oleme keskendunud pakkuma asjatundlikku abi kogu kolimisprotsessi vältel. Lisaks tavapärasele kolimisele, pakume ka erinevaid transporditeenuseid: kauba transporti, mööblivedu, ehitusmaterjalide ning santehnika transporti, pakkudes nii paindlikkust kui ka usaldusväärsust kõigis logistika aspektides.

    Professionaalne mööblivedu ja transporditeenus

    Meie transporditeenused hõlmavad mitte ainult traditsioonilist kaubavedu, vaid ka spetsialiseeritud lahendusi, nagu mööbli ja ehitusmaterjalide transport. Pakume ka ostetud mööbli toomist otse uksest ukseni, sealhulgas tõstmist vajalikule korrusele. Meie kogenud meeskond tagab, et kõik esemed jõuavad sihtkohta turvaliselt ja efektiivselt.

    Kontorite, büroode ja kodude Kolimisteenused:

    Meie kolimisteenused on suunatud nii Tallinna linna kui ka Harjumaa piirkonda, kuid oleme valmis tegutsema ka kaugemal. Olgu teie kolimise lähte- või sihtkoht meie määratud piirkonnas või väljaspool seda, meie meeskond on valmis pakkuma kvaliteetset ja usaldusväärset teenust. Samuti pakume rahvusvahelist kolimisteenust, sealhulgas kolimisi Soome, Rootsi ja teistesse riikidesse, tagades sujuva ja stressivaba kogemuse igale kliendile. Hinnakiri

    Mööbli montaaž ja kokkupanek:

    Meie teenuste hulka kuulub ka mööbli kokkupanek ja montaaž. Tellitud mööbel, mis saabub detailidena, võib olla keeruline kokku panna, eriti ilma sobivate tööriistade ja kogemusteta. Meie meeskond on varustatud nii vajalike tööriistade kui ka kogemustega, et tagada teie mööbli ohutu ja korrektne kokkupanek.

    Rahvusvaheline kolimisteenus:

    Pakume laiahaardelist rahvusvahelist kolimisteenust. Mõistame, et kolimine teise riiki võib tunduda ülekaalukas ja keeruline. Meie eesmärk on muuta rahvusvaheline kolimine võimalikult lihtsaks ja nauditavaks, pakkudes kiiret ja tõhusat teenust, mis aitab kliendil keskenduda uuele peatükile elus.

    Vana mööbli ja ehitusprügi äravedu:

    Lisaks pakume vana mööbli ja ehitusjäätmete äravedu. Meie teenused hõlmavad kõike alates vana mööbli, nagu kapid ja voodid, äravedust kuni ehitusprahi ja pakkimismaterjalide utiliseerimiseni. Samuti tegeleme kodumasinate ja elektroonika ohutu äraveduga, omades lepingut erinevate jäätmejaamadega jäätmete keskkonnasõbralikuks kõrvaldamiseks.

  • Hinnapäring, tellimuse vorm

      Tellija andmed
      Firma või eraisiku nimi

      Kontakttelefon

      Email

      Pealelaadimiskoht / lähtekoht
      Aadress (maja ja korteri nr, linn, korrus, lifti olemasolu?)

      Kolimise kuupäev ja kuu

      Kolimise algusaeg

      Kolijate arv / Teenuse valik

      Mahalaadimiskoht / sihtkoht
      Aadress (maja ja korteri nr, linn, korrus, lifti olemasolu?)

      Lisainformatsioon
      Võimalikult täpne loetelu asjadest, mis vajavad kolimist. Erisoovid, lisainfo


    Kolimisteenus, kolimisfirma, soodne kolimine, odav kolimine,kolimisteenus tallinnas, kolimisteenus24