KORPUS “DREAM DAY”

Reno, NV, USA, Rahvusvahelise motivatsioonikõnelejate akadeemia haridusprojektid. Elu juhendamine. Produtseeri keskus DeCor Element OÜ pakub teile osalemist 100-päevasel intensiiv interaktiiv kursusel IKIGAI .

Kursus number 1 algus toimub 01.08.2022. kestus 100 päeva.

VÕIMALUS, mis muudab Teie elu paremaks

Hea Eestikeelne osaleja! Meie KORPUS “DREAM DAY” tingimuste järgi, koolitus toimub vene keeles. Enda arengu huvides, soovitame tõlkida õppematerjali tekstid isesesvalt. Kõik on mõeldud Teie suhtlemisoskuste õppimise arendamiseks VÕIMALUS! Mis teeb Teie elu paremaks… kui Teie ei ole praegu maksejõuline, pakume pakett KORPUS «Dream Day», kus saate osaleda, õppida, arendada, teenida ja tasuda oma õppemaksu meie projektides alates esimestest reaalsetest tulemustest, kokkuleppel. 😉

Ikigai on Jaapani mõiste, mida võib tõlgendada kui “oma saatuse tunnet”. Sõnasõnaline tõlge on “see, mis paneb sind hommikul ärkama” rõõmuga. Igaühel on oma ikigai, mõni on sellest aru saanud, teine ​​on otsinguil. See, kes on sellest aru saanud, elab õnnelikult ja sisukalt. See põhihuvi elu vastu, oma saatuse tunnetus muutub ajas, kell 10 ja 50 võib see olla erinev. Seetõttu on igal eluetapil kasulik taastada side oma ikigai’ga. Kui me seda ei tee, jääb mulje, et oleme eksinud. Ikigai on depressiooni vastumürk, madalama stressitasemega. Kunagi pole hilja hakata otsima oma Ikigai, otsige pidevalt, ärge kartke katsetada. Loobu, kui tunned, et oled vales kohas. Alustage ikka ja jälle nullist. Oma õnne otsimine on okei ja kutsumus.

TINGIMUSED

1 PAKETT2 TÄIS PAKETT3 PAKETT «KORPUS DREAM DAY»

1 kuu
Osaleja maksab 1 kuu eest
3 kuud
(100 päeva)
Osaleja saab maksta iseseisvalt kui töötab meie projektis isiklikult
192 еur576 еurkokkuleppel

REGISTREERIMINE



    Decor Element OÜ
    Reg nr 11534070
    KMKR EE 100785283
    SWEDBANK EE912200221042733994
    Haigru 1-2, Tallinn 10615 Estonia