Vene keel Eesti keel

Kodulehe Valmistamine

Ära oota — alusta oma internetiäri juba täna!


Koduleht, e-pood või reklaamikampaania sinu ettevõtte eduks!
Küsi rohkem infot asjatundjatelt!

Teie päring on saadetud. Võtame teiega lähimal ajal ühendust!
Name*
Email:
phone:
Comment*
Küsi hinnapakkumist!*Nõutud väli.
Kodulehe Valmistamine

Meie eesmärk on panna meie kliendid liidrite hulka.

Kodulehtede loomine


Teie ilus, kindel, töövalmis ja kõikidel seadmetel kättesaadav koduleht. Me ettevalmistame hoolikalt erinevaid lahendusi teie soovi järgi ja keskendume teie soovitud tulemusele. Me loome veebilehti mis töötavad teie ettevõtte heaks.



Saatke päring kodulehe tellimiseks.

E-poe valmistamine


Müügid interneti kaudu - on igas ettevõttes väga tähtis osa. Omades suurt kogemust interneti poe loomises, me teame kuidas muuta külastajad ostjateks ja omakorda ostjaid pidevateks klientideks. Pöörates meie poole, omandate endale mitte ainult interneti poe, vaid ka meie kogemused interneti müükides.

Saatke päring interneti poe tellimiseks.

Logotüüpide loomine


Nagu igas ettevõttes, logotüüp on kui äri taseme näitaja. Me ei soovitaks säästa raha tehes logo oma käega, sest see teenib teie ettevõtet veel mitmeid aastaid. Meie illustraatorid annavad endast parima ja loovad teie nõuete järgi parima logotüübi.



Saatke päring logotüübi tellimiseks.

Reklaam internetis


Ei pruugi juhtuda, et piisaks vaid ühest veebilehest. Hea täiendus oleks reklaam internetis. Tahate kiiresti populaarseks saada? Tellige meilt reklaam internetis, me aitame välja valida kõige sobilikuma paketi ja säästame teie resursse jättes effektiivsuse puutumatta.


Saatke päring Interneti reklaami tellimiseks.

Loominguline. Disain Ideed & lahendused.

Omades professionaalseid oskuseid disaini, tehnoloogia ja marketingi alal, saame pakkuda just Teile sobivaid personaalseid ja kvaliteetseid lahendusi.

Miks koduleht on vajalik ettevõtele?

Kaasaegses, tehnoloogiliselt arenenud maailmas, ettevõte, kellel pole isiklikku kodulehte, kaotab hulga potentsiaalseid kliente. Sest paljud neist soovivad teada firmast võimalikult palju, enne kui teha tellimus. Firma kodulehe külastamine on selleks kõige lihtsam ja kiirem võimalus. Just sellepärast on kodulehe valmistamine samm edasi laialdase tarbijate auditooriumi poole.

Kodulehe valmistamine on üsna keeruline protsess, millega ei peaks tegelema ise ilma vastava hariduseta. Ainult IT-spetsialist on võimeline looma Teile professionaalset kodulehte, mis hakkab täitma just selliseid funktsioone, mis on Teile vajalikud. Kodulehe valmistamine on tõsine töö, sest peab määrama selle ülesanded, selle auditooriumi, struktuuri ning töötama välja originaalse ja huvitava disaini, mis saab tuua Teie firma kodulehe esile paljudest kasutajate poolt külastatavatest internetiressurssidest. Sõltuvalt eelarvest, mida Te saate eraldada kodulehe loomisele, ning eesmärkidest, mida Te hakkate saavutama tänu loodud kodulehele, võime me pakkuda Teile igas raskusastmes kodulehti: alates visiitkaardi-kodulehekülgedest kuni keeruliste Internetiportaalideni.

Visiitkaardikodulehed on kõige lihtsamad kodulehe versioonid, mis koosnevad mõnest leheküljest, kus on olemas vajalik info ettevõtte kohta. Selline kodulehe variant on kasutusel selleks, et potentsiaalsed kliendid saaksid rohkem teada firmast Internetis. Võib luua ka Internetipoe, millest saab täiuslik iseseisev vahendaja Teie ja klientide vahel või siis portaali, mis on suunatud laialdasemale külastajate auditooriumile. Teil pole veel isiklikku kodulehekülge või olemasolev Teid ei rahulda? Siis pöörduge „Kodulehe valmistamine OÜ “ disainistuudiosse. Meie erialaks on igas raskusastmes kodulehtede valmistamine, samuti tegeleme edaspidise reklaamiga ning edendamisega Internetivõrgus.

Jälgi meid Facebook'is

Meie kampaaniad

Meil kehtivad erinevad kampaaniad!

Ärge laske juhul käest minna, Helistage kohe ning küsige julgelt!

Loe lisaks

Kadaka tee 42a, Tallinn, Estonia
Müük: (+372) 58 372 999
Tehniline tugi: (+372) 55 188 70

info@kodulehevalmistamine.ee